Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú - 1. rész

2011.11.11

 

- Te nem "csak" gyönyörű hanggal megáldott énekesnő vagy, téged az énekléssel párhuzamosan más dolgok is foglalkoztatnak. Mik ezek? 

 
- Amikor megszületett a kislányom, rá egy év múlva elvesztettem édesapámat. Előtte is voltak különleges megtapasztalásaim, amit a világunkban általánosan elfogadott fizikai törvényekkel nem tudtam magyarázni, és nagyon nem is volt kivel megbeszélni, de ez az esemény teljesen más vágányára állította az életemet. Keresni kezdtem a kérdéseimre, szokatlan megtapasztalásaimra a magyarázatot. Ez az időszak teljesen megváltoztatta az életemet. Férjemmel elváltunk, bár barátságunk a mai napig is töretlen. Elfogadtuk, hogy másként gondolkodunk a minket körülvevő világról, és hagynunk kell, hogy mindketten szabadon élhessük és alakíthassuk, teremthessük meg életünk további szakaszát. Gyermekünk boldogulása és a zenélés az a terület, ahol közösen munkálkodunk. Az „Ébredj” című lemezemet is együtt készítettük, a hangszerelést és a stúdiómunkákat neki köszönhetem! Új barátokra leltem, és óriási tudásvágy volt bennem, hogy megtudjam: ki vagyok én? Tanultam Szellemgyógyászatot, Reikit, Pránanadit. A Metafizikai Akadémián terapeuta szaktanácsadóként végeztem, ahol sokféle energetikai és nem konvencionális gyógymódokat, kezeléseket sajátíthattam el. Balla Tibornál tanultam hangtálazni, amit kiegészítettem a Narayana technikával. Ezt énekhangomon és kezemen keresztül működtetem hangtálazás közben.

andi1.png

- Tehát a koncertek, a fellépések között ezekkel igyekszel segíteni azoknak, akik minderre nyitottak. Fogalmazhatunk így?
  
 
- Igen, az éneklés mellett egyéni terápiás kezeléseket és csoportos meditációkat tartok. Örömmel megyek klubokba, életmód-táborokba gitárommal és hangtálaimmal. A dalaimmal kapcsolatban, melyek 2008 óta születnek, feladatomnak érzem, hogy ébresztgessem az embereket, hogy végre tudatára ébredjen mindenki, hogy kik is vagyunk valójában. Egyedül gitárral vagy zenésztársak kíséretében adom elő a mantrákat, és a spirituális üzeneteket közvetítő dalaimat. 
  

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.