Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyerekműsorok

2013.07.10

  Csupa csuda játék!

Na, igen... Le sem tagadhatom (de nem is akarom), hogy a szívem csücske a gyermekműsor! Bár elcsépelt közhely (de tény!), hogy valahol legbelül a legtöbbünk még gyermek (szerencsére!), így aki kapható egy kis játékra, mókára - mindezt igényes zene kíséretében - na, ő az én emberem.


Ismert gyermekslágerekkel és saját dalokkal fűszerezett, humoros interaktív gyermekműsorommal, illetve mesejátékokkal járom az országot.

 

Interaktív zenés gyermekműsorok

 

A zene, a dallam, a ritmus, a játék: azok a fantasztikus dolgok, amivel a gyerekeket meg lehet “fogni”.

Ha mindezeket mesébe, sztoriba csomagoljuk, amelyet együtt alakítunk, garantált a siker. Ha közben még tanulunk is valamit… az már a bónusz!

molnar6..jpg 

A gyerekek aktív résztvevői mindkét műsortípusnak. A mesejátéknak is, hiszen a szereplők gyakran kérnek segítséget, útbaigazítást a közönség soraiban ülő gyerekektől.

 

A zenés műsor pedig igazi bulihangulatot varázsol minden oviba, suliba, művelődési házba! Nemcsak a közös énekelgetés, a tánc, hanem a móka és a játék is központi szerepet kap. Nem beszélve a finomságokról, amivel az aktív résztvevőket jutalmazom!

Például egy, a zenés műsoraim közül:

karacsonyi-musor.jpg 

 

Interaktív zenés mesejátékok

 

Krampusz Kalamajka

A téli varázslatos időszakra valami egészen új dologgal készülök; azt hiszem igazi nagy durranás lesz! Segítségem is akad ám! Akivel valódi hóesést varázsolunk…

Néhány részletet azért elárulhatok, na figyu!

Vajon mit érezhet egy északi sarki mikulásmanó, amikor csodásan hull a hó… És odakint annyi remek játék várja?! De túl sok a tennivaló a játékgyárban… Gyerekek! Ugye segíteni fogtok, hogy jó döntéseket hozzon! És hogy jön a képbe a krampusz? Mit szól mindehhez a Mikulás? Majd kiderül!

 

A Tavasztündér pálcája

Jaj! A Tavasztündér pálcája…. Hová lett? Keressük meg együtt! Különben nyakunkon marad a borongós hideg tél! Varázsoljunk tavaszt! Gyerekek, segítsetek!

 

Molnár Orsi

 

  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.