Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Széles a paletta

2011.11.10

 

Horváth Boglárka, a fiatal fotós, nem csupán szimplán megörökíti fényképezőgépével a pillanatot, hanem azt különböző formákban tovább is „fejleszti”.

 

A fotókönyv például többféle módon valósulhat meg kedvenc fényképeink összegzéseként kemény-, vászon- vagy műbőrborításban.

 

A falinaptár is, ahol a kezdőhónap tetszőlegesen megválasztható, egyfajta gyűjtőhelye lehet kedvelt fotóinknak.

 

A puzzle, mely fényes vagy matt felületű, tartalmazhat egy vagy montázsként akár több képet is. Ez 80-, 120-, és 210 darabos kiszerelésben választható.

 

Közkedvelt a hűtőmágnes nyújtotta lehetőség, melyen a fotó a konyhában járva diszkréten mindig visszaköszönhet.

boggancs---kozepes.jpg

Érdekes újdonság a képekkel teli Családfa, ami nagyszerű ajándék  például a nagyszülőknek.

 

A falióra bármely szobában, akár mindegyikben is, 25 centiméteres átmérőjével dísze lehet a helyiség(ek)nek.

 

A hűtőmágnesen kívül a konyhánkban további területek is meghódíthatóak kedves fényképeink számára. A kék és rózsaszínű bébipártedli, az akasztóval rendelkező főzőkesztyű, és fehér főzőkötény éppúgy, mint a pohár-, tányér-, vagy az üvegből készült tálalóalátét. A 21 centiméter magas kulacs és a 4 deciliteres termosz fehér felszínein is könnyedén megjelenhet egy-egy családtagunk portréja.

 

Az irodában vagy az iskolában használatos tárgyakon, így a fekete tolltartón és mappán, a fából készült jegyzettartón, a csíptetős irattartón, a táskán (öv, váll, oldal, kézi), a cipzáros laptoptokon, valamint a 20 darabos cd/dvd-tartón is felvillanhatnak képeink.

 

A fényképek elhelyezésében Horváth Boglárka fantáziája határtalan: a falicsempén, a lábtörlőn, a pénztárcán, az autós árnyékolón, a frizbin, az ékszerdobozon, a sminkes tükrön… Kívánság szerint, szinte bárhol!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.