Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fények között...

2014.05.06

 

Gergely Róbert első duett lemeze, a „Fények között“ 2009-ben jelent meg. A leginkább kiváló szinkronszínészként ismert Farkasinszky Edittel közösen jegyzett különleges zenealbumon a két művész énekel, prózákat, dialógusokat mond a szerelem gyönyörűségéről és keservéről, mindannyiunk titkairól. A két előadó - mások helyett és nevében is - kiénekli, kimondja a szinte kiénekelhetetlen, kimondhatatlan rejtelmeket, az érzelmek magasiskolájában tanítva a hallgatókat.

 

Gergely Róbert szerint a lemezen megjelenített történet egyedi és mégis milliók számára ismerős lehet. 

12.-4364.jpg

         - Rengetegen vagyunk ebben az országban, akik kételyek között élünk, sok tekintetben. A történet azt a léthelyzetet mutatja meg, amikor egy nő és egy férfi már valamilyen életutat bejárva olyan tapasztalatok birtokában van, hogy ha az érzéseiket, a gondolataikat külön-külön és egybecsengően is megfogalmazzák, akkor a hallgató számára kiderül, hogy milyen kapcsolatuk volt, van és esetleg lehet - hangsúlyozta az énekes színész.

 

 - Az Edit által alakított nő és az általam megszemélyesített férfi olyan sorspéldákat mutat fel, hogy egy-egy dalban, prózában egyaránt fellelhető az együvé tartozás, a „se veled, se nélküled“ életérzés, az egymásra figyelés, a szerelemből szeretetbe sodródás vagy a „héja-nász az avaron-szerű vívódás - vallja a népszerű előadó.

 

Forrás: Zene.hu

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.