Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hobbik

2014.05.01

 

Arra voltunk kíváncsiak, hogy Erdőhegyi Brigitta mit csinál akkor, amikor nem énekel, nincs televíziós vagy éppen rádiós fellépése. Tehát mi az énekesnő hobbija?

 

- Csinálni azt csinálom, amit a legjobban szeretek. Ebből a szempontból tehát mindenféleképpen szerencsésnek mondhatom magam. A legtöbb örömet nekem a hivatásom adja. Hogy mi igazán a hobbim? A mozi és könyvek. Egyszerűen filmörült vagyok! Ha lenne egy kifejezetten filmes vetélkedő, azon bizony szívesen elindulnék. Lényegében ennek minden műfaját szeretem, hiszen mindegyikben vannak kifejezetten jó alkotások. Szerintem a jó film az, amikor attól új inspirációt kapok szellemileg és érzelmileg egyaránt. Ami elgondolkodtat - akár napokon keresztül, illetve kiemel a materializmusból. A látványvilág, a vizualitás számomra nem annyira elsődleges és fontos, annál inkább a katarzis! A zongoristaA Keresztapa vagy a Hurrikán - Denzel Washingtonnal nekem ilyen szuperprodukciók.

35131_erdohegyi-brigitta-446-20642-d0002b36574cd7dd1b652.jpg

- A könyvek terén a spiritualitással foglakozó témákat kedvelem. Válaszokat keresek bennük. Bevallom, nem vagyok nagy regényfaló. Ha egyetlen könyvet kellene említenem, akkor Márai Sándor: Füves könyv című művét mondanám, az nagy kedvencem. Imádok továbbá jókat beszélgetni! Egy tartalmas, mély és inspiráló beszélgetés szerintem nagy áldás;  én nagyon hálás vagyok ezért az élményeimért… A sport viszont nem hobbim. Három éves koromtól jártam balettozni és táncolni, tulajdonképpen ezeket hivatásosan műveltem. Valószínűleg ennek tudható be, hogy a mozgás számomra inkább csak ebben a kreativ és alkotó formájában jelent katartikus élményt. Na jó, görkorcsolyázni azért szeretek...

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.