Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Brigitta nagykövet lett!

2013.07.20

 

Teljesült az álma Erdőhegyi Brigittának, akit az egyik állatmentő egyesület nagykövetének választottak. Az énekesnő így új szerelmének is hódolhat, de természetesen a zenét sem hanyagolja.

- Megkeresett a Tetovált Állatmentők Egyesülete. Egy körülbelül 70 fős csapatról van szó, akik napi szinten végeznek áldozatos munkát az állatokért. Önerőből finanszíroznak mindent és a szimpatizánsaik segítségével. Saját költségeiken mentik, valamint helyezik el az állatokat. Segítenek a felgyógyulásukban és abban is, hogy gazdára leljenek. Ez engem lenyűgözött és a megszállottságuk indított meg - kezdte Erdőhegyi Brigitta, akinek a felkéréssel régi álma vált valóra.

erdohegyi_brigitta.jpg 

- Azt vettem észre, hogy a médiában gyakran pont a hétköznapi hősök nem kapnak felületet. Mindig vágytam arra, hogy abból a figyelemből, amit esetleg én kapok, tovább tudjak adni és ezzel segíthessem az embertársaimat is. Így ugyanis azt gondolom, hogy nemcsak az állatokat, hanem őket is segíteni tudom. Nagyon tisztelem ezt az egyesületet, amiért érdekektől mentesen álltak egy ilyen ügy mellé. A művészet is szolgálat, és én minden olyan dolgot szeretnék támogatni, amit a szeretet motivál.

 

Forrás: stop.hu

 

  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.