Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Húszezer éjszakás kaland" - új album!

2014.05.09

 

Új fejezet kezdődött a Budapest Bár életében, Mező Misi is csatlakozott a sztárcsapathoz. Április végén „Húszezer éjszakás kaland” címmel jelenik meg a zenekar új nagylemeze, amelyen a feldolgozások mellett saját, szerzői dalok is hallhatóak.

 

Az új Budapest Bár album igazi tempós, tavaszi lemez szerelemmel, húzós dalokkal és meglepetésekkel, melyek közül talán a legfontosabb, hogy a produkció történetében először a zenekar énekeseinek saját dalai is hallhatóak. A címadó számot - Húszezer éjszakás kaland - Szűcs Krisztián (HS7) kifejezetten a Budapest Bár számára írta. Nem csak dalaiban, de hangjaiban is frissült a produkció, ezen a lemezen a csapat új tagja, Mező Misi (Magna Cum Laude) is hallható.

 budapest-bar-volume5.jpg

Az április 28-án megjelent nagylemez 12 számot tartalmaz, ezek közül kettő egyveleg, azaz összesen 14 dal szólal meg az albumon. A már említett saját szerzemények mellett természetesen hallhatjuk a Budapest Bár védjegyévé vált régi magyar sláger-átdolgozásokat és újabb hazai dalok átértelmezett változatait is. Sőt, megszólalnak nemzetközi popslágerek Budapest Bár változatai is, többek közt David Bowie Tonight című dala. A Húszezer éjszakás kalandot 2014 őszén egy újabb Budapest Bár lemez, egy borongósabb, melankolikusabb album követi majd (mindkét lemez a Volume 5 alcímet viseli majd, így jelezve, hogy egy összetartozó albumpár két darabjáról van szó).

 

Forrás: Zeneszmagazin.hu

 

 

  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.